Over mij

Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fenno Meijer is coach en therapeut sinds en ondersteunt mensen individueel en in de relatie, en teams bij hun ontwikkeling. TA-Psychotherapeut i.o.; NLP Practitioner en NLP Master Practitioner

Vragen waarvoor je bij me terecht kunt: individuele klachten als angstgerelateerde stoornissen, lichte en middelzware depressie, verslavingsgerelateerde klachten, problemen in de relatie (bijvoorbeeld gerelateerd aan verstoorde gezinsverhoudingen), vragen na kantelpunten in het leven zoals pensionering of verlies van baan of gezondheid,

Werkgerelateerde klachten als burn-out, (werk)stress, overbelasting, balans werk en privé, vastlopers op het werk, team en persoonlijke zelfsturing.

Vragen voor teamontwikkeling: (Integrale) teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, de combinatie van  team- en individuele ontwikkeling, conflicten in het team. Thema’s als zelfsturing, afstemming, waarderingscultuur, conflicten in het team, onderhuidse problemen, maar ook visiegerichte ontwikkeling naar een positiever uitstraling van medewerkers en teams en ontwikkeling van een bijbehorende leiderschapsstijl.

Lid Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA)
Lid International Transactional Analysis Association (ITAA)

Diepgang, vertrouwen en een goede sfeer

Ik voel mij bevoorrecht mensen te mogen ondersteunen bij hun gewenste veranderingen. Velen heb ik op die manier in mijn praktijkruimte zien opbloeien. Het belangrijkste werk doe je uiteraard zelf – en samen zorgen we voor diepgang, vertrouwen en een goede sfeer. Diepgang omdat je niets hebt aan oppervlakkige verkenningen. De wortel van je vraag ligt nu eenmaal meestal dieper en dat is even werken. Vertrouwen vormt de basis, net als vertrouwelijkheid. Leren kan confronterend zijn en ontnuchterend, dat is nodig om echt verder te komen. Een reis die jij maakt, en je hoeft het niet alleen te doen.

Werkervaring

Als je benieuwd bent naar mijn werkervaring dan nodig ik je uit mijn LinkedIn pagina te bekijken.

Aanbevelingen

  • Ineke en Harry Welp

In heel prettige sfeer coachte Fenno ons, waarbij we steeds positief verrast werden; er was altijd meer te ontdekken dan wij aan vragen inbrachten. Zeer aan te bevelen!

  • Merita van Mook, Gezond op Maat

De presentie of aandachtige zorgvuldigheid van Fenno geeft veiligheid en structuur. Daarmee ontstaat diepgang in de intervisie. Zo worden de intervisie uren bakens in een hectische tijd in de zorg, uren die voedend zijn en mij als zorgverlener krachtiger mijn plek laten innemen.

  • Ans Seip

Fenno is doortastend en scherp en reikt je verdiepende inzichten aan om je eigen “struikelblokken” te kunnen doorzien en te kunnen voelen wie je echt wilt zijn als mens, zowel in je werk als privé.

  • Martijn Temmink, Zorgcoordinator geWOONzo.NU

Fenno dringt door tot de kern. Hij legt het fundament waarop je leven is gebouwd bloot en helpt je om scheve stenen recht te leggen, zodat het huis (weer) stevig staat.

  • Nelleke Engels-Keegstra

Fenno begeleidt zijn cliënten op een persoonlijke, aandachtige en afgestemde wijze. Dit werkt zo positief door, dat je gaat openstaan voor eigen ontwikkeling en veranderkracht.

  • Annet Elzinga

Ik kan het iedereen aanraden om een keer met Fenno in gesprek te gaan. Hij dringt op een niet-dwingende, geïnteresseerde en aandachtige manier door tot je kern en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan met datgene wat je wilt veranderen in je leven.

 

 

Delen?Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+