Over mij

Over mij

foto-Fenno-20151120-102853191

 

 

 

 

 

 

 

Fenno Meijer is individueel coach en therapeut, team- en organisatiecoach; TA-Psychotherapeut i.o.; NLP Practitioner en NLP Master Practitioner
Specialisaties therapie: Transactionele Analyse, NLP, mediation.
Specialisaties team en organisatie: (Integrale) teamontwikkeling, organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, de combinatie van organisatie-, leiderschaps-, team- en individuele ontwikkeling, mediation.
Speciale aandachtsgebieden: kantelpunten in het leven, kwaliteit van leven, (werk)stress, overbelasting, mens en werk; balans werk en privé, team en persoonlijke zelfsturing.

Lid Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA)
Lid International Transactional Analysis Association (ITAA)

Diepgang, vertrouwen en een goede sfeer

Ik voel mij bevoorrecht mensen te mogen ondersteunen bij hun gewenste veranderingen. Velen heb ik op die manier in mijn coachingsruimte mogen zien opbloeien. Het belangrijkste werk doe je uiteraard zelf – en samen zorgen we voor diepgang, vertrouwen en een goede sfeer. Diepgang omdat je niets hebt aan oppervlakkige verkenningen. De wortel van je vraag ligt nu eenmaal meestal dieper en dat is even werken. Vertrouwen vormt de basis van mijn vak, net als vertrouwelijkheid. Leren kan confronterend zijn en ontnuchterend, dat is nodig om echt verder te komen. Een reis die jij maakt, en je hoeft het niet alleen te doen.

Werkervaring

Als je benieuwd bent naar mijn werkervaring dan nodig ik je uit mijn LinkedIn pagina te bekijken.

Aanbevelingen

  • Merita van Mook, Gezond op Maat – 2015

De presentie of aandachtige zorgvuldigheid van Fenno geeft veiligheid en structuur. Daarmee ontstaat diepgang in de intervisie. Zo worden de intervisie uren bakens in een hectische tijd in de zorg, uren die voedend zijn en mij als zorgverlener krachtiger mijn plek laten innemen.

  • Ans Seip – 2015

Fenno is doortastend en scherp en reikt je verdiepende inzichten aan om je eigen “struikelblokken” te kunnen doorzien en te kunnen voelen wie je echt wilt zijn als mens, zowel in je werk als privé.

  • Martijn Temmink, Zorgcoordinator geWOONzo.NU – 2015

Fenno dringt door tot de kern. Hij legt het fundament waarop je leven is gebouwd bloot en helpt je om scheve stenen recht te leggen, zodat het huis (weer) stevig staat.

  • Nelleke Engels-Keegstra – 2015

Fenno begeleidt zijn cliënten op een persoonlijke, aandachtige en afgestemde wijze. Dit werkt zo positief door, dat je gaat openstaan voor eigen ontwikkeling en veranderkracht.

  • Annet Elzinga – 2015

Ik kan het iedereen aanraden om een keer met Fenno in gesprek te gaan. Hij dringt op een niet-dwingende, geïnteresseerde en aandachtige manier door tot je kern en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan met datgene wat je wilt veranderen in je leven.

  •  Marcel Hurkens, Directeur Noxqs – 2014

Fenno is als verandercoach nauw betrokken bij ons bedrijf. Zijn bijdrage is van groot belang. Als coach weet hij mensen in hun kracht te zetten en daadwerkelijk te laten samenwerken. Van ons is hij voorlopig nog niet af.

  • Managementassistent at Rabobank West Betuwe – 2014

Ik heb Fenno leren kennen als een warme persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in de mensen rondom hem heen. Zijn deskundigheid op het gebied van NLP heeft hij ingezet om mij een stukje verder te helpen met de vraag of ik toe ben om een carrière switch te maken en of ik dit ook wel wil. Een voor mij verhelderend gesprek.

 

Delen?Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+