Teamontwikkeling

Fenno Meijer Coaching en Therapie

‘De combinatie van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling in het traject met Fenno Meijer Coaching en Therapie zorgt bij ons voor een hecht en professioneel werkend team’.teamontwikkeling-01

Team- en organisatieontwikkeling algemeen

Fenno denkt mee, ontwerpt en voert trajecten uit waarbij gedragsverandering voorop staat. Organisatiedoelen, teamsamenwerking en individuele ontwikkeling benader ik indien gewenst in samenhang. Implementeren van gewenste veranderingen vraagt soms eveneens een helpende hand. Altijd op maat en naar behoefte.

Neem contact op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Zelfsturing en zelfontwikkeling voor teams
Combinatie van persoonlijke groei en teamontwikkeling
Een vastzittend, of een nieuw team, komt in beweging wanneer teamleden de gelegenheid krijgen zich (weer) te ontplooien, en de kans krijgen oude patronen te herkennen en te vervangen door nieuw (team)gedrag. Dat kan met een zorgvuldig en intensief traject.

Het team krijgt intensieve teamcoaching, alle teamleden krijgen individuele ontwikkelingscoaching. Gaandeweg neemt het team meer eigenaarschap voor het ontwikkelingstraject.

blauwblok-Fenno-20151120-102853157

Voor welke teams werkt teamontwikkeling?
–  Teams die open staan voor zelfsturing
–  Vastlopende teams
–  Nieuwe teams
–  Teams na reorganisatie
–  Teams in zorg en welzijn
–  Teams na fusie

 

 

Werken aan een echt goed team? Neem contact op voor een afspraak.

Lees deze blog over een ontwikkelingsaanpak voor zelfsturing in teams.


Aanbevelingen

  • Merita van Mook, Gezond op Maat – 2015

De presentie of aandachtige zorgvuldigheid van Fenno geeft veiligheid en structuur. Daarmee ontstaat diepgang in de intervisie. Zo worden de intervisie uren bakens in een hectische tijd in de zorg, uren die voedend zijn en mij als zorgverlener krachtiger mijn plek laten innemen.

  •  Marcel Hurkens, Directeur Noxqs – 2014

Fenno is als verandercoach nauw betrokken bij ons bedrijf. Zijn bijdrage is van groot belang. Als coach weet hij mensen in hun kracht te zetten en daadwerkelijk te laten samenwerken. Van ons is hij voorlopig nog niet af.


 

Delen?Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+