Het Checkgesprek

Het checkgesprek

Soms is het al genoeg om je ideeën te delen. Meestal zie je dingen scherper als je samen kijkt. Vaak zie je dan nieuwe mogelijkheden of was je juist belangrijke stappen vergeten. Altijd zie je een volgende stap in beeld komen. En nieuwe inzichten zijn gegarandeerd.

De eerste jaren van mijn werk als coach en therapeut wilden mensen meestal een wat langer traject. ‘Langer’ is bij mij 5 tot 10 gesprekken. Vijf tot tien gesprekken om tot de bodem te gaan van je probleem – en er voorbij.

Gaandeweg merkte ik dat er naast dit werk een andere behoefte is bij veel mensen. Het gaat vaak om inzicht en perspectief in je huidige situatie, zonder meteen een langer traject in te gaan. Dat je even met een professional gaat sparren om over het lastige punt heen te komen. Dan is het prettig dat je anoniem, effectief en in vertrouwen aan de slag kunt. En snel, waardoor het een echte check-up wordt. “Denk ‘ns even mee, wil je?”

Ik besloot om aan die behoefte gehoor te geven zonder concessies te doen aan de professionaliteit. Ik heb er tijd in gestopt, en nu kan ik je dit aanbieden: een professioneel eenmalig coachingsgesprek. Met jouw voorbereiding en mijn begeleiding ben je na anderhalf  uur echt een flinke stap verder.

Wat levert het je dan op? Als we klaar zijn heb je

  • inzicht in je probleem of situatie
  • ideeën om mee verder te gaan
  • richting om te kiezen
  • een boost voor je zelfvertrouwen
  • dus een berg energie die klaar staat
  • en gratis erbij: zelfvertrouwen, motivatie en meer grip op je leven

Net wat je nodig had! Ik help je kijken of alles draait zoals je wilt, of er wat brandstof bij moet, misschien een beetje olie…. Of dat het karretje nu lekker spoort, en er zich nieuwe levensdoelen aandienen die je wilt checken. Hoe werken we? Bijvoorbeeld met de coachingsmatrix van Van Kouwenhoven, met NLP-technieken om zaken meteen voelbaar en helder te maken, met analyse en methodieken uit de Transactionele Analyse. en ACT…  Alles wat werkt, en vaak is dat wat op dat moment spontaan op tafel komt.

En eerlijk is eerlijk, soms is het gewoon zo dat je beter wat meer tijd kunt besteden aan je persoonlijke ontwikkeling dan een checkgesprek. Maar die helderheid heb je dan wel meteen te pakken, inclusief wat en hoe. Ga voor meer informatie daarvoor naar de pagina’s over Therapie of Coaching.

Om echt werk te maken van je vraag is jouw voorbereiding belangrijk. Daarom heb ik materiaal voor je klaarliggen waarmee jij je vraag van verschillende kanten gaat onderzoeken. Je krijgt het opgestuurd zodra ik het bedrag voor het gesprek op mijn rekening heb gekregen. Het voorwerk is daardoor de helft van de lol. En wij hebben een goede basis om je vragen te lijf te gaan.

Weet je genoeg, ben je klaar voor een checkgesprek? Vul hier je contactgegevens in, en stuur het naar me op. We maken dan op korte termijn een afspraak.

En niet onbelangrijk: dit is wat je ervoor betaalt. € 150,-  voor anderhalf uur stevig doorwerken.