Aanbevelingen

Aanbevelingen

    • Paul Timmermans (*****)

   ‘Ik zat in een diep dal en mede door mijn gesprekken met Fenno heb ik daar uit kunnen klimmen. Ik heb me steeds op mijn eigen benen gevoeld, en tegelijkertijd werd ik ook gesteund. Ik heb zijn aanwezigheid en vragen nooit als sturend gevoeld. Zijn aanwezigheid wel als alert, aanwezig, nieuwsgierig en immer liefdevol’.

     • Margriet van der Woerd (*****)
     • ‘Goede gesprekken die me veel inzicht hebben geboden en ook daadwerkelijk positieve veranderingen brachten. Fenno pakt dat heel prettig en professioneel aan. Hij bood een veilige setting en maakte samen met me de doelen voor het traject. Hij liet me zelf nadenken en vertellen zonder zijn visie op te dringen. Tegelijkertijd stelde hij goede vragen en bood hij nieuwe inzichten, zodat ik niet het gevoel had dat ik alleen maar mijn gedachten ordende, nee, hij voegde daar veel meer inzicht aan toe, plus de tools om daar ook echt iets mee te doen. Fenno heeft een schat aan ervaring en kennis waar hij uit kan putten en hij doseert dat goed, hij haalt tevoorschijn wat op dat moment voor jou nodig is. Ik zou iedereen met een gerust hart naar hem toe laten gaan. Want hij is ook eerlijk: kan hij je niet verder helpen, dan zal hij dat ook zeggen. Al kan ik me niet voorstellen dat het zal voorkomen’.

       

       • Harry Welp (*****)

      ‘Via een gemeenschappelijke kennis zijn wij in contact gekomen met Fenno. Hoewel de afstand een klein uur rijden was, zijn wij toch ruim tien keer bij hem geweest. Met TA-technieken heeft hij ons fantastisch geholpen op een manier dat we er nu nog steeds profijt van hebben. Het heeft ons de ogen geopend in de benadering van ‘ons’ probleem. Daarnaast is Fenno een ontzettend fijne man die zeer positief in het leven staat en jou het gevoel geeft dat je er echt toe doet’.

       

       • Martijn Temmink, Zorgcoördinator geWOONzo.NU
        ‘Fenno dringt door tot de kern. Hij legt het fundament waarop je leven is gebouwd bloot en helpt je om scheve stenen recht te leggen, zodat het huis (weer) stevig staat’.

       

       • Annet Elzinga (*****)
        ‘Ik kan het iedereen aanraden om een keer met Fenno in gesprek te gaan. Hij dringt op een niet-dwingende, geïnteresseerde en aandachtige manier door tot je kern en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan met datgene wat je wilt veranderen in je leven’.

       

        • Chanine Krisman (*****)

      ‘Fenno heeft me geholpen toen ik vastliep en niet goed wist welke kant ik op moest in mijn werk en privésituatie. Doordat hij mij de juiste vragen stelde, is het mij gelukt om de stappen te zetten die mij gelukkiger maken. Fenno laat je nadenken over wat je zelf wil en kan. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn eigen bedrijf heb opgezet. En daar ben ik heel blij mee’.

       

       • Gerda Lubbers
        ‘In het proces met Fenno ben ik mezelf gaan accepteren en van mezelf gaan houden zoals ik ben’.

    

      • Elif Ozturk-Yalcinkaya
       ‘Door de gesprekken met Fenno krijg ik meer grip op wie ik ben en hoe ik werk. Het lijkt zo simpel! Maar dat is het niet. Zijn tips en tools gebruik ik en kan ik zelf weer doorgeven. Dat maakt me een completere professional’.
    • Ans Seip
     ‘Fenno is doortastend en scherp en reikt je verdiepende inzichten aan om je eigen “struikelblokken” te kunnen doorzien en te kunnen voelen wie je echt wilt zijn als mens, zowel in je werk als privé’.