Coaching en Therapie

Therapie of Coaching? Direct hulp nodig of tijd voor ontwikkeling?

Samen de tijd voor ontwikkeling van de relatie? Kies dan voor Relatiewerk. Volg de link voor meer informatie. Hebben jullie sneller ondersteuning nodig? Kies dan voor relatietherapie.

Heb je een duidelijk beeld waar je heen wilt, maar weet je niet goed hoe, of wil je daar begeleiding bij? Heb je een conflict waar je hulp bij zoekt? Wil je een ontwikkeling in? Vraagt je bedrijf of organisatie een ontwikkeling van je met coaching? Bekijk de pagina Coaching om er meer over te lezen.

Loop je steeds opnieuw tegen dezelfde problemen aan? En wát je ook doet, het lijkt niet te werken…. Relaties die steeds mislopen, werk dat steeds mis gaat, je brandt steeds op. Anderen die er steeds met de pleziertjes vandoor gaan en jij blijft altijd achter. Je doet zó je best, en toch lukt het altijd niet. Je bent steeds somberder. Je ziet de zin niet meer. Je bent kwijt wie je bent. Dan is er kans dat je baat hebt bij Therapie. Lees daar verder wat je kunt verwachten. Op weg naar hoe je het wél wilt!

Bij beide vormen gebruik ik TA (Transactionele Analyse) als diagnoase- en analyse-instrument, en ACT (Acceptance & Commitment Therapy) als manier om in je ervaring vanuit inzicht en bewustwording te groeien naar andere keuzes en gedrag. Dit zijn methoden die je snel inzicht verschaffen en helder zijn in het gebruik.

Ontdek snel wat bij jouw vraag past. Vaak is het fijn om met een mannelijke therapeut of coach te werken. Bel, stuur een whats-app, mail en maak een afspraak voor een intake. Daarin vertel je jouw situatie en waar je tegenaan loopt. En bekijken we samen welke doelen je hebt, en hoe er in therapie (of coaching) naar de doelen gewerkt kan worden.

Bellen doe je rechtstreeks met Fenno: 06-33676165

Zet het nummer in je telefoon om te whatsappen

Mail doe je met Fenno@maakpositiefverschil.nl