ACT-Supervisie

Voor Coaches, POH-GGZ of therapeuten die werken met ACT in individuele therapie of relatietherapie.

Wanneer je werkt met cliënten loop je soms vast. In die gevallen loop je meestal tegen iets aan van jezelf en heb je input van buiten nodig. Ook voor het op peil houden van je eigen kwaliteit is het aangaan van een supervisie-relatie belangrijk. Je kunt in dit werk nooit genoeg zelfinzicht hebben, toch?

In mijn werk als supervisor ben ik het ‘derde oog’, dat je helpt kijken naar je eigen inbreng: wat doe ik hier? Waar loop ik in vast? En waarom nu, in dit tijdsmoment, met deze cliënt? Wat zegt dat over mij? Welk parallel proces speelt hier mogelijk? Wat doe ik hier, en wat zou ik hier anders kunnen doen?

Het zijn vragen die confronteren en aan het denken zetten, en dat is precies wat je nodig hebt.

Supervisie is vaak erg duur. Kwaliteit hoeft echter niet zo duur te zijn en het leerproces is te mooi om te missen. Ik reken daarom mijn gebruikelijke gesprekstarief van € 100,-, en dat is inclusief voorwerk als je casusmateriaal aanlevert. Een sessie duurt doorgaans een uur. Ik nodig je van harte uit!

Bij voorkeur werk ik in direct contact, omdat er dan zoveel meer te ervaren is. Wanneer het niet anders kan, spreken we elkaar via beeldbellen.

Neem contact op door een mail te sturen met je wensen en doe een voorstel voor je voorkeurstijd. Ik doe supervisie op woensdag tot vrijdagmiddag, op gebruikelijk werkuren.