Coaching

Coaching

“Ik denk dat ik de bomen en het bos wel ken, maar dat pad erdoorheen, dat lukt me nog niet zo goed…

Bewust worden van wie je bent….

Je gaat in coaching wanneer je weet waar je last van hebt, en er hulp bij nodig hebt om te komen waar je wilt zijn. Soms krijg je coaching aangereikt in je organisatie wanneer er ontwikkelingsvragen of -eisen zijn, en mag je met coaching daaraan werken. Je vraag en doelstelling zijn helder, de route bepalen we samen in het traject. Soms blijken er zaken verstopt die je niet had vermoed. Dan bekijken we of het in te passen is in het huidige traject.

….op weg naar wie je wilt zijn!

In coaching is het doel helder en de route ook: je werkt gestaag aan bewustwording van waar je aan te werken hebt: hoe het ontstond, welke plek het nu heeft in je leven, waar de last zit en waar de verbetermogelijkheden. Soms vraagt het meer interne verandering, soms ligt het meer in externe acties, maar altijd is het traject doelgericht en in jouw tempo. We werken met TA (Transactionele Analyse) als basis, waarmee je gedrag en interactie helder in beeld te brengen is. Op die manier krijg je goed zicht op wie je bent, wat je hebt te ontwikkelen en hoe dat eruit komt te zien. Op weg naar wie je wilt zijn dus!

Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking. In het eerste gesprek maken we kennis, verkennen we je vragen en de route naar de antwoorden. Het gesprek is niet kosteloos.

Bel: 06-33676165

Of mail: fenno@maakpositiefverschil.nl

Wil je weten waar we afspreken? Bekijk het hier: contact op voor een vrijblijvende kennismaking.